6 двойки зодии, между които любовта е трудна

Вижте дали вашата зодия е сред тях
Обновена: 15 яну 2023 17:00 | 14 яну 2023 22:40, Михаела Лазарова
10
6 двойки зодии, между които любовта е трудна
Снимка: Istock

Когато става въпрос за любов и влюбване, все по-често се обръщаме към астрологията. Търсим съвпадение между отделните зодиакални знаци, вълнуваме се дали нашето ново познанство може да се развие в дългосрочна връзка. Въпреки че астрологията не може да управлява живота ни, хубаво е да имаме едно наум, когато срещаме нова любов, защото между някои двойки зодии изпитанията могат да се окажат повече. Вижте кои са.

Овен и Телец

Вероятността да има искри между тези два зодиакални знака е много голяма. Но когато става въпрос за дългосрочни любовни връзки, определено проблемите, които могат да възникнат, може да се окажат повече от любовни искри. При двойка Овен-Телец, упоритата природа на Телеца може да попречи на огнения Овен да поеме отговорност. Също така собственическият характер на Телеца може да не се понрави на Овена, който по принцип обича личната свобода. Просто любовната връзка между тях не е невъзможна, но може да е свързана с много предизвикателства за двата знака.

Типове личности, които са по-склонни да изневерят

Близнаци и Козирог

Ако чуете за такава връзка, знайте че това е рядкост. Близнаците и Козирогът имат много разлики. Козирогът е по-внимателен и не бърза, докато Близнаците могат да мислят донякъде повърхностно и да прибързват с нещата. Близнаците също могат да бъдат склонни да използват силата на думите си като комуникативен знак, а това може да доведе до редица ситуации на разногласия. Близнаците са известни със своята свободолюбива природа, с това че рутината им омръзва. Козирогът може да не хареса това и отново да има спорове. Освен това Козирогът може да бъде и твърде ревнив на моменти.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
А преди 1 година
Приятел помогне на приятел да помогне на приятел?
3
4
 
9
 
! Отговори
Зодиак преди 1 година
Зодия риби може да плува с всички зодии?
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ги съчини тези глупости?
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изброили са 11 зодии, а зодията Риби са я пропуснали. Значи Рибоците нямат проблем в любовта.